Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

Διογένης Αρβανιτάκη Πρωτοψάλτη
ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Online κρατήσεις εισιτηρίων: Tickethour.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone
Τηλεφωνικές κρατήσεις: Μουσική Σκηνή Diogenis Studio: 210 9425754
Ώρα έναρξης: 10.00μμ
Εισιτήρια: 
Είσοδος ορθίων: 10 ευρώ χωρίς ποτό
Τιμές ανά ζώνη: 15 - 18 - 25 - 30 - 35 ευρώ (στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό). Δεύτερο ποτό: 5 ευρώΤο σχήμα της χρονιάς ειναι γεγονός! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη ενώνουν τις φωνές τους στο stage του ΔΙΟΓΕΝΗΣ!

Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες του έντεχνου, θα εμφανιστούν μαζί στην πίστα αυτόν τον χειμώνα και αναμένεται να γίνει πανικός! Οι νύχτες στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ θα είναι μαγικές με τις φωνές των δύο μεγάλων ερμηνευτριών να δίνουν άλλη έννοια στην νυχτερινή διασκέδαση.

Και οι δύο έχουν συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Σαββόπουλος, ο Πορτοκάλογλου, ο Σπανός και ο Ξαρχάκος! Η Άλκηστις ξεκίνησε την καριέρα της τραγουδώντας ποιήματα των Καβάφη, Σεφέρη, Ρίτσου και Καρυωτάκη μελοποιημένα από τον Μούτση, ο οποίος της έδωσε και το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Πρωτοψάλτη με το οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστή.

Η Ελευθερία ξεκίνησε την καριέρα της το 1979 τραγουδώντας ρεμπέτικα και λαϊκά με την Οπιστοδρομική Κομπανία. Η συνέχεια γνωστή σε όλους, μεγάλες επιτυχίες και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους συνθέτες της Ελληνικής μουσικής όπως ο Σαββόπουλος, ο Γερμανός και ο Ξυδάκης.

Οι δύο μεγάλες ερμηνεύτριες θα βρεθούν σύντομα μαζί στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ και αναμένεται στις εμφανίσεις τους να γίνεται πανικός!

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO - Λεωφόρος Συγγρού 259, Νέα Σμύρνη

 
Copyright © 2014 inlights.gr