Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

GOTHAM CITY STAGE

gotham city stage
GOTHAM CITY STAGE

ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ - ΒΡΕΤΤΟΣ

Τιμή Φιάλης:  120€ ανά 4 άτομα

Φοιτητική τιμή:
Πέμπτη 90€ ανά 6 άτομα
Παρασκευή 100€ ανά 6 άτομα
Σάββατο 120€ ανά 6 άτομα

Ημέρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο

Τηλέφωνο Κρατήσεων211-7702001
Το Gotham City Stage (πρώην Guzel) μετά την περσινή επιτυχία που σημείωσε με τους Onirama, φέτος κάνει την έκπληξη του χειμώνα, με ένα σχήμα φωτιά! Χρήστος Μενιδιάτης και Ηλίας Βρεττός θα βρεθούν στο stage του Gotham City βάζοντας στις νύχτες μας φωτιά!

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι ο υιός του μεγάλου τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη! Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο τραγούδι στα τέλη του '90 κάνοντας επιτυχία με το τραγούδι "μόνο τα μάτια σου". Η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά κυκλοφόρησε το 2005 με τίτλο "Στ' αστέρια κάνω μια ευχή", σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, όντας από τα δημοφιλέστερα σε πωλήσεις άλμπουμ της χρονιάς! Φέτος ο Χρήστος επανήλθε δυναμικά με το τραγούδι "Κάνε δουλειά σου" σε στοίχους και μουσική του Φοίβου!


Ο Ηλίας Βρεττός έγινε γνωστός το 2004 από τον διαγωνισμό Eurostar, τον οποίο κέρδισε και θεωρητικά του έδινε μία θέση στην Eurovision. Τελικά πάρθηκε η απόφαση από την ΕΡΤ να μας εκπροσωπήσει ο Σάκης Ρουβάς με απευθείας ανάθεση. Η συνέχεια γνωστή... Συμμετέχει στο "Να η ευκαιρία" και γίνεται ευρέως γνωστός στο κοινό. Έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία με το CD single "Να μείνεις για πάντα". Η αγάπη του κοινού στο πρόσωπό του επιβεβαιώθηκε και στο Dancing with the stars όπου πήρε την 2η θέση!

Μαζί με τον Χρήστο και τον Ηλία στο Gotham City Stage θα εμφανιστεί και η Χριστίνα Σάλτη, η οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις αυτό το καλοκαίρι στο Frangelico!

Το Gotham City Stage ανοίγει την Πέμπτη 24/10 με τους Μενιδιάτη Βρεττό και Σάλτη να φτάνουν την διασκέδαση στο κόκκινο!

Gotham City Stage - Agora Center, Λεωφόρος Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 
Copyright © 2014 inlights.gr