Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

FEVER | ΒΑΝΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

fever καρρας οικονομοπουλος
FEVER

ΚΑΡΡΑΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


Τιμή Φιάλης-€ ανά 4 Άτομα

Φοιτητική τιμή: -€ ανά 6 άτομα

Έναρξη: Νοέμβριος '13

Ημέρες λειτουργίας: - 

Τηλέφωνο Κρατήσεων---
Το σχήμα του φετινού χειμώνα είναι γεγονός! Ο Βασίλης Καρράς συναντά τον Νίκο Οικονομόπουλο στην πίστα του FEVER και αναμενόμενα θα αποτελέσουν ένα από τα δυνατότερα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας!

Ο Καρράς μετά από μία εκπληκτική σεζόν στο TEATRO συνέχισε τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη παρέα με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη συναντώντας και εκεί ανάλογη επιτυχία!

Ο Οικονομόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα τις εμφανίζεις του στο ΘΕΑ στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και αμέσως μετά να ετοιμαστεί για την συνεργασία της χρονιάς στο FEVER!

Μαζί με τους Καρρά και Οικονομόπουλο θα εμφανιστεί η ανερχόμενη Ελένη Φουρέϊρα, που τα τελευταία χρόνια κάνει αξιόλογη πορεία στο τραγούδι έχοντας συνεργασίες με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές του λαϊκού και της ποπ! Αναμένεται δε να είναι φέτος ακόμη πιο δυναμική μετά την επιτυχία που συνάντησε το φετινό καλοκαίρι με το τραγούδι "Ραντεβού στην παραλία"!

Το σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου και φυσικά θα γίνει πανικός! Καρράς και Οικονομόπουλος αποτελούν εγγύηση για νύχτες γεμάτες κεφιού και ξέφρενης λαϊκής διασκέδασης!

FEVER - Λεωφόρος Συγγρού & Λαγουμιτζή 25 
Copyright © 2014 inlights.gr